Kategorier
Okategoriserade

Vinnare av Swimruncupen 2017

Vinnare Swimruncupen 2017

Här har vi dem, vinnarna av Swimruncupen 2017.
Eva Nyström och Martin Flinta.

Sedan flera år har vi känt dem som überstarka triathleter, multisportare och swimrunners. I år tog de sig verkligen tid att tävla mycket. ”Det är bra träning” som Martin sa lite ödmjukt efter en vinst i somras.

Å visst är det så, att ödmjukare och vänligare människor får man leta efter. Nåväl jag känner dem inte privat utan bara stött på dem vid några tävlingar.

Mitt i säsongen skadade sig Eva (visst var det foten?) och fick dra ner på…ja vadå undrar man. Hon dundrade igenom ett par vinster till innan säsongen var slut. Kanske inte helt nyttigt men imponerande likväl.

Eva och Martin inspirerar oss och visar hur sjukt fort det faktiskt kan gå på tävlingar. Jag hoppas få se er på många tävlingar 2018. Jag brukar kunna se er ombytta och klara när jag kommer in i mål. ?

Grattis!