Registrering & Tidtagning

Det finns flera olika företag som erbjuder tjänster för registrering och tidtagning. Här hittar ni företag som vi kan rekommendera för just anmälning, registrering och betalning.

Race

Race.se

Race.se har en anmälnings- & tidtagningstjänst som som erbjuder en obruten kedja för ditt evenemang. Från auppläggning av ditt lopp, en automatiskt uppdaterad sida med anmälda lag samt kortbetalning som betalmetod. När tävlingen kommer kan du sköta tidtagningen med deras egna tidtagningsapp och du får automatiskt en resultatlista.

Kommentar: En tämligen komplett tjänst för hela anmälningsförfarandet med betalning och automatiska anmäälningslistor mm. Lätt att visa på era tävlingssidor. Saknar administrativt gränssnitt så att du själv kan gå in och ändra i inställningar för ditt lopp men väldigt bra support. Manuell tidtagning.


Deltaga.nu

En registrerings- och anmälningstjänst som tillåter dig som arrangör att göra många inställningar själv. Du får ett admingränssnitt som tillåter dig att ändra i klasser, lägga till och ta bort tilläggstjänster, lägga till nya klasser och administrera olika typer av anmälningsavgifter. De har en mycket bra support och arrangerar administrerar många olika typer av tävlingar.

Kommentar: En mycket bra tjänst där du som arrangör har möjlighet att ändra mycket själv. Du kan enkelt se vilka betalningar som gjorts och när. Inte fullt integrerade anmälningslistor och tidtagningssystem. Utveckling pågår.