Nu och då stöter vi på personer, tränare, organisationer som vi tycker extra mycket om. Som gör ett bra jobb och som jobbar med kvalité och hjärtat på rätt ställe. Vi skulle vilja puffa för en sådan. Simcoachen.

Med fokus på simningen både inomhus och i öppet vatten kan du som nybörjare lära dig grunderna, som van simmare utveckla tekniken och som elit boka racebana och bli granskad i minsta detalj.

simcoachenVill du haka på Simcoachen 1, 2 eller 3? Här lär du dig de allra första grunderna i frisim för att sedan utveckla dig vidare mot en bättre, snabbare och skönare simning. Hitta kurserna i Stockholm, Kalmar, Karlskoga och Göteborg. Är du osäker på var du hör hemma? Kika på deras banguide eller dra ett mail till info@simcoachen.se

Häng med på någon av Simcoachens resor!

simcoachenFÖRLÄNG SOMMAREN!!! Haka på Simcoachens långhelg till Mallorcas sydöstra sida: Colonia Sant Jordi – en pärla för fantastisk Öppet vatten-simning. Här gör de Öppet vatten-safaris, simmar båda kortare och längre sträckor. Du kommer få en boost både teoretiskt och praktiskt under denna kortvecka så att du får ett fint lyft i din simning. Du kommer simma i ett härligt, salt hav och får fantastiska simupplevelser att bära med dig resten av året – minst! Fyra nätter, halvpension och samtal tills solen går ner och beyond. Här bokar du.

Swimrun

somcoachen swimrunSimcoachen är med och anordnar swimrunkvällar och har järnkolla på utrustning och swimrunsimning. Kolla gärna in deras film från senaste tillfället.
Hela simcoachens utbud hittar du på deras webb simcoachen.se
Lycka till med träningen
//Swim-run.se