Nu på våren finns alla möjligheter att toppa formen och förbereda dig inför tävlingssäsongen. Ett swimrun camp på hemmaplan kan vara en bra möjlighet att se hur du står och kolla igenom nya prylar du vill tävla med denna säsongen. Är du nybörjare kan ett swimrun-camp definitivt vara ett sätt att snabbt komma in i sporten och få lite kontakter och kanske hitta framtida tävlingsparner. Här hittar du några swimrun-camps vi hittat:

Öloppets Swimruncamp, Tanumstrand 26 – 27 maj

En träningsweekend som passar både dig som deltagit i swimrun tidigare och dig som vill prova på swimrun för första gången.

Ashkan Fivrin och Ulrika Eriksson guidar pass med sim-, löp- och swimrun-teknik. Förutom all träning och aktiviteter ingår lunch båda dagarna, läcker trerätters middag på lördag kväll, havsnära logi på hotell eller i stuga samt frukost.

Kostnad: från 3 200 kronor

Läs mer om Swimruncamp Tanumstrand

 

 


Swimrunläger Lysekil 11-13 maj med Move-On och O2Tri

Move-on

Lägret innehåller ett swimrunanpassat simpass inomhus, ett distanspass bland Stångehuvuds fantastiska klippor, ett tufft svettigt intervallpass, teknikgenomgång i klipplöpning och terräng. Tips i uppgång och igång som är kritiska moment i tävlingssammanhang och ett styrke- och skadeförebyggande pass med Balck rolls. Ledare på lägret är triathleten och löpcoach Katarina Åström med företaget move-on samt triathleten och swimrunaren Oscar Olsson med företaget O2tri.

Kostnad: 3 495 kronor

Läs mer om Swimrunlägret

 


Camp Swimrun 16 juli med Simcoachen

Ladda det sista inför sommaren/höstens fortsatta Swimruntävlingar. Lördagen den 19 juli kan du träna Swimrun tillsammans med Simcoachens grymma Swimrun-instruktörer. På camp Swimrun får du föreläsning och materialgenomgång, teknikträning; löpteknik och simteknik med Swimrun i fokus, luch samt Swimrunträning på utstakad bana.

Coacher under dagen är Bjarne Koning, Eva Fridman, Mattias Karlsson.

Kostnad: 1400 kronor (1 200 kronor om du är anmäld till Öloppet)

Läs mer om Camp Swimrun


Swimrun-weekend i Sörmland 15-17 juni

Mellan Trosa och Nyköping anordnas en givande, utmanande och inspirerande helg anpassad för både motionärer och mer erfarna swimrunners. Boende sker på Tyvudden, intill vackra Källvik.

Träningshelgen innehåller teknikpass med syfte att träna växlingar, ned och uppgångar. En swimrun-expedition bland öar och skär, anpassad efter deltagarnas förmåga och erfarenhet. Helgen avslutas med att köra igenom Ångaloppets bana, antingen den långa eller den lite kortare varianten.

Kostnad: 3 000 kronor

Arrangör: MerAktiv och Sörmlandskustens Swimrun.

Läs mer om Swimrun weekend i Sörmland

Trevlig träning önskar vi på Swim–run.se